Curs de Prevenció de riscos laborals, nivell bàsic (30 h), modalitat a distància – 2021

Us informem que l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral realitzarà durant l’any 2021 cinc edicions del curs de Prevenció de riscos laborals, nivell bàsic (30 h) en la modalitat a distància (annex IV, Reial decret 39/97, serveis de prevenció).   

Les persones interessades en fer el curs, poden realitzar la pre-inscripció mitjançant aquest enllaç. Atenció: és molt important  verificar que el codi de l’activitat seleccionat correspon amb l’activitat formativa a la qual es vol fer la pre-inscripció. 

Un cop feta la selecció de les persones admeses a cada curs, s’enviarà un correu de confirmació a cadascuna d’elles.      

El curs de prevenció de riscos laborals de nivell bàsic està adreçat a les persones interessades en la seguretat i la salut laboral: persones treballadores, empresariat o personal directiu, comandaments intermedis, delegats i delegades de prevenció, membres dels comitès de seguretat i salut, personal designat per desenvolupar activitats preventives a les empreses, personal dels serveis de prevenció, personal autònom, …   

La durada per a l’execució del curs serà de cinc setmanes. Un cop finalitzades, es realitzarà la prova d’avaluació presencial a les diferents seus de l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona), de la qual s’informarà oportunament.   

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content