d’avui 22 de febrer fins diumenge 28 de febrer–, les mesures fins ara vigents, així com també aprovar una certa flexibilització. S’autoritzen i es regulen les condicions de les activitats extraescolars i d’esport escolar, així com de les activitats de l’àmbit del lleure educatiu dirigides a infants que es troben en les etapes d’Educació Infantil i d’Educació Primària. També s’equipara l’esport federat i els consells esportius pel que fa a la possibilitat d’entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses. En aquest sentit, la resolució del Procicat indica que l’esport federat es pot dur a terme en les mateixes competicions que hi havia autoritzades fins ara, mentre que l’esport escolar no pot competir. Els caus i esplais poden obrir només fins als 12 anys, corresponent a les etapes d’Educació Infantil i Primària. Es poden fer extraescolars d’idiomes, música, dansa i altres fins als 12 anys (infantil i primària), de forma presencial. La resta es pot fer online.

Així, es manté vigent la limitació de l’entrada i sortida de persones de Catalunya, exceptuant aquells desplaçaments adequadament justificats, i també el confinament de perímetre comarcal. El confinament nocturn no varia i continua establert entre les 22 h i les 6 h.

Pel que fa als horaris d’obertura dels negocis de restauració i hostaleria, tant les terrasses com a l’interior, podran seguir obrint de 7:30 h a 10:30 h i de 13 h a 16:30 hEn la resta d’horaris, aquests negocis poden seguir funcionant per a recollida al mateix establiment per part del client o per a lliurament a domicili. 

En l’àmbit comercial, no es modifica el 30% de l’aforament pel petit comerç, que haurà de seguir tancat el cap de setmana; també els centres comercials i els establiments de centres comercials de més de 400 m2.

Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques i sales d’exposicions seguiran oberts a la meitat del seu aforament. Cinemes, teatres, auditoris, circs i sales de concerts es mantenen també a la meitat de l’aforament i amb un màxim de 500 persones o un miler si la ventilació és òptima.

En l’àmbit esportiu, les instal·lacions i equipaments en espais tancats poden seguir oberts amb aforament al 30% i amb activitats grupals limitades a 6 persones i ús obligatori de mascareta; les activitats que es facin a l’aire lliure seguiran obertes amb un aforament del 50% i control d’accés.

Consulta la publicació de les mesures al DOGC. 

Més informació

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content