Tenir les dades d’un serraller entre els nostres contactes pot significar haver-se endut algun ensurt relacionat amb les claus alguna que altra vegada. Descuidar-se o perdre les claus del cotxe o de casa és un oblit prou habitual, pel que comptar amb un professional de confiança abans que es produeixin els esdeveniments pot ser de gran utilitat.

Un bon serraller, a més de treure’ns del compromís d’estar sense claus, ha de ser un professional de plena confiança, doncs cal que tingui determinats coneixements tècnics i que el preu de facturació no sigui exagerat. A continuació s’esmenten alguns consells que poden tenir-se en compte a l’hora de contractar un serraller per garantir la satisfacció de tots.

Consells per contractar un bon servei de serraller

Els serrallers i la seguretat

Que els serrallers saben obrir tot tipus de porta, és una veritat que no cal esmentar, pot dependre en bona mesura del treball que facin aquests professionals, doncs són els que aconsellen als ciutadans quan aquests es preocupen pels sistemes de seguretat que tenen instal·lats a l’hora d’accedir al domicili.

Tot serraller hauria de valorar els riscos concrets que poden tenir unes o altres portes a l’hora de proposar la instal·lació d’un pany determinat: si alguna vegada s’han d’apropar a casa per obrir la porta per un oblit de claus, no estarà de més que valorin els nivells de seguretat de què disposa l’habitatge per millorar-lo i enfortir-lo. Els serrallers seriosos consideren els mètodes d’apertura que els lladres utilitzen de forma més habitual a l’hora de recomanar uns o altres tipus de panys, pel que comptar amb algú de confiança repercuteix directament en la seguretat de la llar.

Garantia i ètica professional

És important saber a qui estem contractant abans que es desplaci per tal d’anticipar els costos de desplaçament. eL nostre Gremi ofereix un bon catàleg de professionals del sector i, en aquest sentit, cal tenir-los ben ubicats al mapa per triar el que sigui més convenient: la relació qualitat-preu passa per considerar les distàncies que ha de recórrer el professional escollit, doncs els desplaçaments poden encarir el preu de la factura final. Demanar un pressupost tancat abans de dur a terme el servei amb un desglossament dels costos, també és un encert a l’hora de triar serraller.

Per últim, és interessant buscar referències i opinions d’altres clients, a més d’esbrinar si el serraller està assegurat. Entre l’empresa i el professional independent, l’empresa sempre donarà més facilitats a l’hora de reclamar en cas d’insatisfacció però, el que no pot faltar de cap manera, és el fet de demanar l’acreditació del client: cap serraller professional obrirà una porta sense abans assegurar-se de la identitat de qui vol entrar.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×