Reunió avui entre Generalitat i Ajuntament pels disturbis a Barcelona

El conseller d’interior, Miquel Sámper es reuneix aquest matí amb el vicepresident, Pere Aragonés, la consellera de presidència, Meritxell Budó, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el regidor de seguretat, Albert Batlle.

Catalunya porta gairebé 15 dies d’aldarulls arran de les manifestacions en suport a Pablo Hasel, una situació que ha portat al límit als empresaris i a la policia. La crema d’una furgoneta de la Guardia Urbana dissabte amb un agent dintre ha esgotat la paciència dels agents. El sindicat majoritari del cos, SAPOL, ha anunciat que es personarà com acusació contra els responsables mentre que els sindicats dels mossos han criticat durament la inactivitat de l’administració

Tot plegat ha fet reaccionar el conseller d’interior, Miquel Samper, que ha convocat per avui dues trobades, la primera aquest migdia amb el vicepresident, Pere Aragonés, la consellera de presidència, Meritxell Budó i l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, qui ha condemnat els fets de dissabte. Aquesta tarda Sámper es reunirà amb les alcaldes dels municipis afectats, amb la presència també d’Aragonés, Budó i Colau

https://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/noticies/reunio-avui-generalitat-ajuntament-pels-disturbis-barcelona_20210301603c9ead26e3b8000127f9fd.html

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content