En l’actualitat, cada vegada estem més acostumats a la tecnologia. Es treballa amb ella i es gaudeix amb ella també. El mòbil i l’ordinador s’han convertit en els instruments més utilitzats diàriament pels ciutadans i, a poc a poc, l’era digital s’apodera de les nostres vides.

Els panys electrònics han tingut en els últims mesos una relativa importància i en aquest article comprovarem si són o no realment efectives. Per a això, és important explicar la història de diversos arrendataris que han tingut diversos problemes amb elles. Un error en l’actualització de l’fabricant del pany provocava que es quedés oberta i aquest fet resulta un greu problema ja que els lladres tenen via lliure per poder actuar en les cases. La idea de poder activar o fer-ho remotament diverses d’elles sembla segura, però alhora també ho és per als que tenen males intencions. Stuart Madnick, catedràtic de el prestigiós MIT, sosté que qualsevol tipus de pany que estigui connectada té el perill de ser hackeada, cosa que pot ser repetit en un altre servei en el núvol que estigui protegit per un usuari i una contrasenya.

Altres experts afirmen que els panys connectades constitueixen el futur, però també destaquen que encara és aviat perquè arribin a ser segures. D’aquesta manera, els panys connectades sembla que encara no han aconseguit tenir el nivell de seguretat necessari perquè siguin utilitzades pels ciutadans. Si bé és cert que són més còmodes per a l’arrendatari és important fer balanç i meditar: És preferible la comoditat a la tranquil·litat? Cadascú que pensi i tregui les seves pròpies conclusions, però el més recomanable és utilitzar els mecanismes un cop hagin estat provats i tinguin una certa experiència que corrobori que realment són segures i mereixen ser instal·lades a les nostres llars.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×