UNA NOVA FEDERACIÓ DE SERRALLERIA HA NASCUT.

La unificació de el sector de la Serralleria d’Espanya, lluny de personalismes, amb la base en el consens i la col·laboració desinteressada per a la millora de el sector, han estat els arguments que han generat la constitució, el passat dia 13 de març de 2021, de la Federació d’Associacions d’Espanya a Serralleria i Seguretat, FAECS.

Gremi de Serrallers de Catalunya, Grupocerrajero Associació de Tècnics en Obertura i Seguretat i APECS, Associació de Professionals d’Espanya a Serralleria i Seguretat, són les tres organitzacions que així han considerat que han d’actuar conforme la situació actual de el sector de la Serralleria i Seguretat i que, en un gest de posada en comú, han creat FAECS.

Federació que lluny de suposar la pèrdua d’autonomia de cada associació signant, representa la fortalesa de la unió on Gremi, Grup i APECS ja estan aportant esforç i treball, veient recompensats amb aquest afegit que la resta d’associacions federades, els poden complementar.

Des de Grupo Serraller estem molt il·lusionats davant aquest nou horitzó que se’ns presenta, que tracta de sumar i no restar en el conjunt de serrallers. Creiem que és una oportunitat molt bona per poder fer moltes coses en un futur molt proper.

FOTO: (D’esq., A der.) Jaume Just (APECS), Kepa Aguinaga (APECS), Carlos Ponce (Grup Serraller), Asier Aguilar (Grup Serraller), Manel Cuéllar (Grup Serraller), Joan Viedma (Grup Serraller) , Manuel Expósito (Gremi de Serrallers), Jesús González (Gremi de Serrallers) i Manuel Romera (Gremi de Serrallers).

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content