10.000 milions d’euros en avals per a persones treballadores autònomes i pimes

El Consell de Ministres ha aprovat el sisè tram de la Línia d’Avals per a la Inversió i la Liquiditat, per import de 15.000 milions d’euros, per impulsar l’activitat d’autònoms i empreses en la fase de recuperació, després de la crisi provocada per la covid-19.

Dels 15.000 milions activats en el nou tram, 10.000 es posaran a disposició d’autònoms i pimes.

Les característiques, cobertura d’aval i manera de tramitació es mantindran respecte a les convocatòries anteriors, mentre que es milloraran els terminis d’amortització de les operacions avalades, fins a un període de 10 anys.

Les sol·licituds podran fer-se fins a l’1 de desembre d’aquest any, sempre que les empreses o autònoms no es trobessin en situació de morositat prèvia a l’arribada de la pandèmia, és a dir, abans del 31 de desembre de 2019.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content