Convocatòria d’ajuts econòmics en relació amb el Tribut Metropolità i la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5 de juliol de 2021.

Des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) s’ha aprovat la concessió d’ajuts econòmics relacionats amb el Tribut Metropolità i la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus. L’objecte d’aquests ajuts és donar el màxim suport i ajudar a fer front als efectes produïts per la crisi econòmica i les realitats socials causades per la COVID-19 en l’àmbit de jurisdicció de l’AMB.

Aquesta convocatòria preveu com a destinataris dels ajuts al Tribut Metropolità (TM) i a la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus (TMTR) aquelles activitats econòmiques que s’han vist perjudicades per l’aplicació de l’Estat d’Alarma mitjançant els RDL 463/2020, de 14 de març; 476/2020, de 27 de març; 487/2020, de 10 d’abril, i 492/2020, de 24 d’abril, així com altres mesures derivades de la gestió de la pandèmia de la COVID 19, en concret la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, de la Generalitat de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5 de juliol de 2021.

Per a més informació i per poder presentar la sol·licitud dels ajuts de la convocatòria podeu accedir al següent enllaç

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content