Els sostres de vidre són un sistema que ofereix l’aprofitament dels espais donant-los un aire fresc i innovador. Disposem de dos models dels quals són: Seesky taf, i Seesky LLUM. Tots dos són aptes per al seu ús durant tot l’any, i la seva eficàcia i versatilitat els fan ser productes perfectes per a qualsevol estada exterior.

Seesky LLUM

Es tracta de sostres amb sistemes d’alumini resistents i durador de panells motoritzats de arrossegament. Permet la ventilació gradual de l’espai cobert, de manera que permet regular l’obertura dels panells segons es desitgi. Aquests sostres li permetran aprofitar a el màxim la llum natural, la qual cosa li beneficiarà a nivell energètic durant tot l’any. Aquest model es tracta de l’opció més duradora i resistent de mercat, oferint-li una sèrie d’avantatges: Aprofitament de la llum natural Combinen i s’integren perfectament amb tancaments de vidre Resistents a condicions meteorològiques adverses Perfecte per al seu ús durant tot l’any Materials d’alta qualitat versatilitat Aprofitament d’espais.

Seesky taf

Aquestes estructures amb sostre autoportant, els quals ofereixen un aire diferent en espais exteriors, a més es poden instal·lar de diverses formes segons les necessitats de l’espai.

No és necessària la realització d’obres per a la seva instal·lació pel que fa d’aquest sistema, un sistema còmode i adaptable a qualsevol espai. Els seus configuracions, panell estàndard i reforçat, li atorguen a l’estructura un disseny trencador, cobrint de manera eficaç i elegant les superfícies més extenses.

Seesky taf compta amb les certificacions establertes per normativa, les quals garanteixen:

Resistència a el vent
Estanquitat a l’aigua
Resistència a la neu

.

Los techos de vidrio son un sistema que ofrece el aprovechamiento de los espacios dándoles un aire fresco e innovador. Disponemos de dos modelos son: Seesky taf, y Seesky LUZ. Ambos son aptos para su uso durante todo el año, y su eficacia y versatilidad les hacen ser productos perfectos para cualquier estancia exterior

Seesky LLUM

Se trata de techos con sistemas de aluminio resistentes y duradero de paneles motorizados de arrastre. Permite la ventilación gradual del espacio cubierto, por lo que permite regular la apertura de los paneles según se desee. Estos techos le permitirán aprovechar al máximo la luz natural, lo que le beneficiará a nivel energético durante todo el año. Este modelo se trata de la opción más duradera y resistente de mercado, ofreciéndole una serie de ventajas: Aprovechamiento de la luz natural Combinan y se integran perfectamente con cerramientos de vidrio Resistentes a condiciones meteorológicas adversas Perfecto para su uso durante todo el año Materiales de alta calidad versatilidad Aprovechamiento de espacios.

Seesky taf

Estas estructuras con techo autoportante, los cuales ofrecen un aire diferente en espacios exteriores, además se pueden instalar de diversas formas según las necesidades del espacio. No es necesaria la realización de obras para su instalación con respecto de este sistema, un sistema cómodo y adaptable a cualquier espacio. Sus configuraciones, panel estándar y reforzado, le otorgan a la estructura un diseño rompedor, cubriendo de manera eficaz y elegante las superficies más extensas. Seesky taf cuenta con las certificaciones establecidas por normativa, las cuales garantizan: Resistencia a el viento Estanqueidad al agua Resistencia a la nieve

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content