Oberta la sol·licitud d’ajudes del programa reActivem

L’Ajuntament de Barcelona ja ha obert la sol·licitud d’ajudes del programa “reActivem Barcelona”, un fons de 20 milions d’euros per donar suport a les activitats econòmiques més afectades per la covid-19.

La primera convocatòria d’aquest fons comportarà la concessió de subvencions per un valor total de 12 milions d’euros a establiments comercials, de serveis, de restauració, d’oci nocturn i allotjaments turístics que estiguin situats en planta baixa i hagin fet o tinguin previsió de fer intervencions de millora en els seus establiments entre la declaració de l’estat d’alarma i el 31 de desembre de 2021.

En concret, les actuacions que són objecte d’aquests ajuts són:

  • Millora de les instal·lacions: com actuacions de condicionament; o adquisició i revisió del maquinari pel desenvolupament de l’activitat.
  • Adaptació de les instal·lacions al context de la covid-19: com mampares protectores, catifes desinfectants, modificació de sistemes de ventilació i purificadors d’aire…
  • Millores de digitalització: com adquisició de material informàtic i de serveis de comunicació digital; o enfortiment de la seguretat informàtica.
  • Millores d’accessibilitat: com accessibilitat a l’establiment; o l’eliminació de barreres arquitectòniques per afavorir l’accés a tots els punts de l’establiment a les persones amb discapacitats visual o de mobilitat.
  • Millores en l’eficiència energètica i sostenibilitat: com instal·lació de sistemes d’aïllament tèrmic; o el condicionament o millora per a l’adequada recollida, separació i gestió dels residus domèstics.

En el cas de comerços i serveis la subvenció serà d’entre 1.000 i 1.500 euros en funció de la despesa d’inversió i la superfície de l’activitat econòmica. Pel que fa a la restauració i l’oci nocturn, l’ajut pot ser d’entre 1.500 i 2.250 euros d’acord amb els mateixos criteris

El termini de sol·licitud de la primera fase és fins al 30 de juliol.

Per més informació i consultar les bases de la convocatòria: https://www.barcelona.cat/reactivacioeconomica/ca/subvencions-reactivem-barcelona

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content