Beneficios de las rejas de seguridad de hierro galvanizado

Encara que en el Gremi tenim els millors professionals amb reixes que varien en disseny, totes elles estan fetes de ferro galvanitzat. Evidentment és un material que ofereix molts beneficis. Per tant, en aquest article et direm per què les reixes de seguretat de ferro galvanitzat són la teva millor elecció. Recorda que és important triar amb cura les reixes de seguretat per a finestres i portes. A el fer-ho no només has de tenir el compte el disseny de les reixes, o el preu. És fonamental que t’asseguris que siguin reixes fetes d’un material resistent, com el ferro galvanitzat.

Què és el ferro galvanitzat?

Des claus i perns, fins ponts i components d’enormes estructures, hi ha una gran quantitat de coses que estan fetes de ferro galvanitzat. Aquest material com a tal, s’ha utilitzat durant segles. No obstant això, en els últims anys s’ha convertit en un material cada vegada més popular, i una alternativa més convenient a l’ferro tradicional. Però a menys que estiguis familiaritzat amb aquest material, és possible que et preguntis què és el ferro galvanitzat? ¿Quina és la diferència respecte al ferro estàndard? Doncs bé, el ferro galvanitzat és bàsicament ferro recobert amb una capa protectora de zinc en la seva superfície. El que passa és que el ferro per si sol, és susceptible a la degradació provocada per les diferents condicions climàtiques. Per exemple, quan el ferro s’exposa a la humitat i als l’oxigen, s’oxida i es corroeix. Amb el pas el temps, la presència de l’òxid i la corrosió poden danyar el metall, comprometent enormement la seva integritat estructural. Això no és convenient en estructures com les reixes de seguretat, on és fonamental la resistència i durabilitat. La bona notícia és que el procés de galvanització proporciona un mètode simple, però eficaç per protegir el ferro de la degradació provocada pel clima i agents externs.

Per què escollir reixes de seguretat de ferro galvanitzat?

La principal raó per triar reixes de seguretat de ferro galvanitzat té a veure amb la protecció. És a dir, el ferro estàndard consisteix totalment en el ferro metàl·lic, mentre que el ferro galvanitzat té una capa de zinc addicional. Això li proporciona a el metall una major durada i resistència a les condicions adverses.

Ventajas de las rejas de seguridad de hierro galvanizado

Per fabricar les reixes de seguretat de ferro galvanitzat, el ferro primer es submergeix en un bany de zinc líquid. En aquest cas, el zinc es calenta fins al seu punt de fusió, quan canvia d’un estat sòlid, a un estat líquid. A continuació, el ferro es submergeix en el bany de zinc fos, després de la qual cosa el material es deixa refredar. Una vegada que la capa de zinc sobre el ferro es refreda, s’endureix i forma una capa protectora sobre la superfície de la planxa. És així com les reixes de seguretat obtenen aquesta protecció addicional.

Quina és la diferència amb el ferro estàndard?

Cal destacar que el ferro galvanitzat és el mateix que el ferro estàndard. L’única diferència és que el ferro galvanitzat compta amb aquesta capa protectora de zinc en la seva superfície. Aquesta capa de zinc ajuda a protegir el ferro de l’òxid i la corrosió. En altres paraules, sense el galvanitzat, el ferro quedaria exposat a la humitat i als l’oxigen de l’entorn. A causa de que les reixes de seguretat usualment són col·locades a l’exterior de les llars, l’oxigen i la humitat que les afecti provocarà el que es coneix com oxidació. L’oxidació per la seva banda, farà que el ferro s’oxidi, es corroeixi, i en última instància farà més vulnerables les reixes de seguretat.

Com es galvanitza el ferro?

Com es porta a terme el procés de galvanitzat en el ferro? La realitat és que s’utilitzen diversos mètodes per a crear el ferro galvanitzat, sent un dels més utilitzats la immersió en llúpol. En aquest procés de galvanitzat de el ferro, es realitza la disposició de zinc sobre la superfície de l’ferro, submergint el metall en el material fos. Aquest és el mètode més comú que s’utilitza per crear ferro galvanitzat, però també s’aconsegueix la mateixa capa protectora amb el mètode de galvanitzat en fred. Es tracta d’un mètode que implica aplicar una capa de zinc fred sobre la superfície de la planxa. En tots dos mètodes s’aconsegueix afegir la protecció addicional al metall perquè sigui més durable i resistent.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×