La Generalitat de Catalunya prorrogarà durant 14 dies més les mesures per contenir la Covid-19 que van entrar en vigor el passat 24 de desembre. Així, les mesures que fins ara estaven en vigor fins al 7 de gener, s’estenen fins al dia 21.

Entre les mesures que es mantenen destaquen la limitació de les bombolles a un màxim de 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior en àmbits públics i privats; una capacitat màxima del 50% a l’interior de bars i restaurants i del 100% a les terrasses, mentre que l’aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats. Així mateix, els locals d’oci nocturn romandran tancats, mentre que l’aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%, percentatge que també s’aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies. Així mateix, es recomana fermament el teletreball en l’àmbit laboral privat.

D’altra banda, el Govern català ha actualitzat la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat nocturna. Aquest nou llistat inclou 123 municipis.

Per a més informació, pots consultar la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content