Després d’una nit freda i gelada, us podeu trobar amb el cotxe totalment congelat. I sempre trobem solucions fàcils per eliminar el gel de les llunes, però i dels panys? Segur que no és la primera vegada que arribes a pensar que et quedes fora del teu cotxe en temporada d’hivern per la impossibilitat de ficar la clau al pany, sobretot quan la nostra clau no funciona «a distància».

Un dels trucs per descongelar és amb un assecador.

Des del bloc indiquem que això no et traurà gaire temps: aconsegueix un allargador per portar l’assecador de cabells fins al teu cotxe i poder fer-ne ús. Regula l’aire perquè surti el més calent possible, dirigeix ​​l’assecador al pany de la teva porta i, fent petits moviments circulars per anar descongelant el pany, en uns pocs minuts ja podràs obrir la porta. Si aquest truc no funciona, encara hi ha més possibilitats: un encenedor. Primer hauràs de protegir la mà amb un guant per evitar cremades. Amb l’encenedor, comença a escalfar la clau sense acostar-ho massa: considera dos o tres centímetres de distància per escalfar-la. Després d’alguns minuts, col·loca la clau dins del pany i espera uns segons perquè la calor faci la funció. Un altre producte que podem utilitzar per descongelar i segurament el tens a casa és alcohol «per cures». Així mateix, indiquem que també pots aplicar una mica de vodka al teu pany per poder descongelar-la. Introdueix el liquido en una xeringa per poder aplicar-la al teu pany. Espera uns segons i ja podràs obrir la porta del cotxe.

Mètodes per prevenir et donem un parell de consells amb els quals pots evitar que aquesta situació passi. Principalment, pots cobrir amb una manta o llençol el teu utilitari per protegir-lo del fred. Encara que si el més normal és que dormi al carrer, pot ser que cridi massa l’atenció. Per tant, el més efectiu seria fer servir cinta aïllant. Tallant cinc centímetres de cinta aïllant i cobrint tots els panys de les portes, podràs evitar el pas de l’aigua i així no haver de portar cap sorpresa al matí quan necessitis encendre el teu utilitari.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×