Avui dia hi ha certa preocupació entre els professionals que conformen el sector de la serralleria, ja que segons ells vuit de cada deu llars estan desprotegits a causa de la tinença de panys obsolets. És per això que, la majoria recomana avaluar l’efectivitat del pany i canviar-la en cas que es constati que no compleix amb les especificacions de seguretat necessàries, només així es podran evitar fets delictius. Al mercat hi ha una àmplia llista de professionals disposats a oferir als seus clients assessoria especialitzada, atenció immediata i sistemes moderns, potents i certificats, per portar la seguretat a l’extrem.

ELS SISTEMES DE SEGURETAT ANTICS DEIXEN LA PORTA OBERTA ALS ROBATORIS

Quan es tracta de seguretat, la prevenció i la informació són fonamentals per evitar que passin fets que posin en risc la integritat de la llar i la família. Tot i que aquests temes posen en alerta més d’un, és important saber que avui dia els delinqüents han modernitzat els seus sistemes per obrir portes en fraccions de segons i sense deixar rastre, per la qual cosa és important comptar amb panys moderns que impedeixin aquest tipus daccions. “Un pany amb més de 10 anys d’antiguitat té moltes possibilitats de ser ja vulnerable als darrers sistema d’intrusió”, remarquen els professionals. Aquestes situacions es manifesten amb més força durant els períodes de vacances, quan les persones surten de casa per passar uns dies de descans en altres allotjaments. L’absència de vigilància a les cases o pisos i la presència d’elements de seguretat obsolets com els panys, deixen la porta oberta als anomenats “robatoris nets” en què la intrusió es perpetra obrint la porta principal de la mateixa manera que si tinguessin la clau.

Los ladrones no necesitan gastar más de 300€ en Internet para hacerse con un kit con el que poder abrir cerraduras vulnerables”, remarcan, y continúan “además, al no dejar apenas marcas, el propietario de la vivienda puede tener problemas con la cobertura de seguro al ser muy complicado demostrar el allanamiento.”

TIPS PER TRIAR LA PANY ADEQUADA I INCREMENTAR LA SEGURETAT DE LA LLAR

Si volem blindar la nostra llar i hem pres la decisió de substituir el pany, el més recomanable és buscar assessoria especialitzada per conèixer el sistema que millor s’adapta a les nostres necessitats i informar-nos sobre les novetats que hi ha i els panys més segurs.

Per triar el pany perfecte, cal avaluar les característiques de què es troba instal·lada, ja que a partir de la informació obtinguda serà possible millorar-la. Perquè el pany triat compleixi les normes de seguretat, cal que disposi almenys de tres punts d’ancoratge al marc de la porta (superior, inferior i lateral).

Si per qüestions de feina, vostè ha d’absentar-se constantment de la llar, els panys amb clau de seguretat amb codi únic a Europa i els panys amb forrellat de control, poden ser per a vostè una opció molt útil ja que incrementaran de manera significativa la seguretat.

Una opció que també pot resultar efectiva són els panys antibumping, aquests estan constituïts per un complex sistema de pistons, que dificulten l’obertura per persones no autoritzades. Una altra solució són els moderns panys invisibles, com els autoblocants, amb els quals és possible evitar-ne l’obertura des de l’exterior, aquest tipus de sistemes utilitzen per autoritzar l’ingrés un sistema de comandament.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×