Extensió de les línies d’avals ICO per al finançament empresarial

El Consell de Ministres ha aprovat un acord pel qual es permet l’extensió del termini de les garanties concedides a autònoms i empreses amb càrrec a les Línies d’avals ICO COVID, després del 30 de juny, una vegada expirat el termini del marc temporal d’ajuts d’estat aprovat per la Comissió Europea. L’aplicació efectiva de la mesura està subjecta a l’aprovació prèvia de la Comissió Europea.

L’extensió del termini dels avals permetrà que les empreses i els autònoms, amb l’aprovació prèvia per l’entitat financera, puguin ampliar fins a 8 o 10 anys el termini d’amortització dels seus préstecs. D’aquesta manera, es facilita el manteniment d’empreses viables que tinguin dificultats una vegada finalitzat el marc temporal, mitjançant l’allargament del termini del préstec avalat, concedint-los un marge més gran per fer front a les seves obligacions.

Aquesta mesura s’afegeix a les adoptades al Codi de Bones Pràctiques, que regula el marc de renegociació de les condicions del finançament de clients amb préstecs amb aval públic i que estarà vigent fins al juny de 2023 per a la sol·licitud de transferències.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content