Canvia la teva persiana i dona vida al teu aparador!

Voleu canviar la persiana de la vostra botiga per a donar més visibilitat al vostre aparador?

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha obert uns ajuts anomenats Amunt persianes – Aparadors vius, amb la finalitat de millorar l’atractivitat exterior del comerç i, en conseqüència, la dels carrers comercials a partir de subvencionar el canvi de persianes exteriors anomenades cegues per persianes que possibilitin veure l’interior de la botiga amb la persiana baixada que faciliti la visió de l’aparador fora de l’horari comercial, 24 hores al dia, 7 dies la setmana

Aquests ajuts van adreçats a titulars d’activitats comercials, de serveis, restauració, oci nocturn i allotjament turístic, subvencionant fins a 2.000 euros per a canvi de persiana (es poden atorgar com a màxim 6.000 euros per 3 persianes canviades del mateix establiment o titular).

Les sol·licituds s’atorgaran per ordre de presentació fins als 30 de setembre o exhauriment de pressupost. Ja hi comerços del vostres barris que han sol·licitat l’ajut per fer el canvi de les seves persianes, així que demaneu el vostre ajut abans que s’exhaureixi el pressupost.

Trobareu més informació i com presentar la sol·licitud a https://empreses.barcelonactiva.cat/ca/web/es/aparadors-vius

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content