PREVÉ

Protegeix la teva porta. El 80% dels robatoris a domicilis es produeixen a través de la porta. (és la idea) Sempre que sigui possible, una porta cuirassada augmentarà notablement les possibilitats de resistència davant d’un robatori. Per evitar que l’apalanquin, una porta cuirassada frustrarà qualsevol intent de palanquejament. Si no és possible, reforça la part de les frontisses de la teva porta amb pivots d’acer. III Tria portes cuirassades amb un nivell de seguretat EN 1627 classe 3 o superior segons normativa europea. Revisa el funcionament correcte del cilindre i, arribat el cas, actualitza’l per un cilindre d’última tecnologia el duplicat de clau del qual requereixi de targeta amb codi del producte, ja que sempre t’oferirà més seguretat. Procura que la teva porta tingui almenys tres punts de tancament separats (independents) i, si és possible, almenys dos de ganxo. Portarà més temps obrir-la i el lladre pot desistir. Els escuts protectors al pany, amaguen la marca del bombí i són una mesura dissuasòria. Acudeix sempre a experts en seguretat acreditats amb servei tècnic 24/7. El conserge ha d’estar a càrrec només de la seguretat de l’edifici. Els molls recuperadors i retenidors asseguren que les portes daccés es tanquin sempre correctament. Les càmeres de seguretat han de ser col·locades en pla horitzontal i en llocs amb bona il·luminació, mai a contrallum. Utilitza productes amb qualitat certificada, amb segells de qualitat UNE, EN, ES, ISO, AENOR, CNPP, SKG, Vds… Les finestres més segures són els tipus oscil·lo-batents. Per la vostra seguretat utilitza productes provats i certificats per laboratoris independents.

TANCA

Si estaràs fora uns dies, recorda: portes i finestres tancades. En sortir, assegura’t de tancar bé. També les que donen a patis o soterranis. Tanca sempre amb clau, no només amb la relliscada, perquè es pot obrir fàcilment. Revisa que no hi hagi forat entre la porta i el terra. Tanca el pas de gas i aigua.

ACTUA

Que el teu habitatge sembli habitat és el millor mètode dissuasori. No desconnecteu totalment l’electricitat. Un timbre desconnectat és un signe d’absència. No tanquis del tot les persianes. La tecnologia t’ho posa més fàcil: els temporitzadors automàtics que encenen i apaguen els llums o la ràdio ajuden a fer veure que la casa està habitada. Si pots, demana a un veí que arreplegue el teu correu i deixa un telèfon per a emergències. Mai amaguis una clau de recanvi a prop de casa teva o en llocs com bústia, testos o caixa de comptadors.

CALLA

Evita comentar els teus plans amb desconeguts oa les xarxes socials. Assegura’t que els teus fills tampoc no informen de la vostra absència ni aporten dades personals. GUARDA No deixeu a la vista els vostres objectes de valor: claus, talonaris, claus de targetes o codis d’accés a banca en línia. Si has de deixar objectes de valor, millor guarda’ls en una caixa de seguretat. Elabora un inventari amb els números de sèrie d’aparells electrònics, marca i model i fotografia’ls. En cas de robatori, és més fàcil recuperar-los.

VIGILA

Obrir la porta o el portal a desconeguts compromet la teva seguretat i la dels teus veïns. No quedis a casa teva amb desconeguts per telèfon o internet. Accepta només serveis que hagis sol·licitat prèviament (aigua, llum, telèfon, gas) i exigeix ​​acreditació als representants. Mantingues la porta tancada fins que puguis identificar plenament la persona que truca. DENÚNCIA La col·laboració ciutadana anònima CONTRIBUEIX A LA SEGURETAT DE TOTS. Si veus gent rondant o sorolls en habitatges desocupats, truca a la Policia (091) oa la Guàrdia Civil (062). Finalment, si un lladre entra a casa teva, mai no hi facis front. Intenta fugir i trucar a qui et pugui ajudar.

PREVIENE

 • Protege tu puerta El 80 % de los robos en domicilios se producen a través de la puerta. (es la idea)
 • Siempre que sea posible, una puerta acorazada aumentará notablemente las posibilidades de resistencia ante un robo.
 • Para evitar que la apalanquen, una puerta acorazada frustrará cualquier intento de apalancamiento. En caso de no ser posible, refuerza la parte de las bisagras de tu puerta con pivotes de acero.
 • III Elige puertas acorazadas con un nivel de seguridad EN 1627 clase 3 o superior según normativa europea.
 • Revisa el correcto funcionamiento del cilindro y, llegado el caso, actualízalo por un cilindro de última tecnología cuyo duplicado de llave requiera de tarjeta con código del producto, ya que, siempre te ofrecerá más seguridad.
 • Procura que tu puerta tenga al menos tres puntos de cierre separados (independientes) y, a ser posible, al menos dos de ellos de gancho. Llevará más tiempo abrirla y el ladrón puede desistir.
 • Los escudos protectores en la cerradura, esconden la marca del bombín y son una medida disuasoria.
 • Acude siempre a expertos en seguridad acreditados con servicio técnico 24/7. El conserje debe estar a cargo solo de la seguridad del edificio.
 • Los muelles recuperadores y retenedores aseguran que las puertas de acceso se cierren siempre correctamente.
 • Las cámaras de seguridad deben ser colocadas en plano horizontal y en lugares con buena iluminación, nunca a contraluz.
 • Utiliza productos con calidad certificada, con sellos de calidad UNE, EN, ES, ISO, AENOR, CNPP, SKG, Vds…
 • Las ventanas más seguras son las tipo oscilo-batientes.
 • Por tu seguridad utiliza productos probados y certificados por laboratorios independientes.

CIERRA

 • Si vas a estar fuera unos días, recuerda: puertas y ventanas cerradas.
  Al salir, asegúrate de cerrarlas bien. También las que dan a patios o sótanos.
 • Cierra siempre con llave, no solo con el resbalón, porque puede abrirse fácilmente.
 • Revisa que no exista hueco entre la puerta y el suelo. Cierra el paso de gas y agua.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
 • CONSENT
 • PHPSESSID
 • inbound_referral_site
 • lead_session
 • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content