CONSELLS DE SEGURETAT INFANTIL

PROTEGEIX

Explora prèviament l’entorn on jugarà per identificar possibles perills. Protegeix el/la menor amb ulleres de sol i protector solars adequats per a cada cas i edat. Evita les hores de més incidència de sol, entre les 12.00 i les 16.00. Tingues sempre aigua a mà per beure de forma habitual. Recorda que beguin en petits glops i evita begudes ensucrades i molt fredes. Si estàs practicant la lactància materna, és important que la mare es mantingui correctament hidratada pel bé i el del nadó.

VIGILA

Vigila en tot moment el menor/la menor que t’acompanya. No els deixis sols al cotxe o a casa. Recordeu-li les normes bàsiques sobre no parlar amb desconeguts sense presència dels pares, mares o tutors. A zones d’afluència utilitza una pulsera amb el telèfon de contacte. Tingues localitzats els socorristes o personal d’emergència allà on et trobis. No deixis els nens i nenes a càrrec d’un altre menor. Revisa les normes de platges i piscines per assegurar-te que les entenen i les saben complir. A piscines privades instal·la tanques d’accés per evitar que els nens i nenes entrin sense supervisió.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut