El trencament de pont tèrmic o RPT està basat en el principi físic de la transmissió, ja que és un sistema que incideix en l’aïllament tèrmic dels perfils de la fusteria d’alumini. Aquest sistema s’aplica a les finestres d’alumini per obtenir el màxim aïllament tèrmic possible i es fa servir a les finestres de vidre aïllant amb marc d’alumini, perquè el doble vidre és un gran aïllant, però l’alumini en un metall conductor, de manera que deixa escapar part de la calor i, a l’hivern, pot generar condensació en els marcs daquest tipus de finestres. És important que les finestres corredisses a tinguin RPT perquè evitaràs la fugida de calories i frigories i evitaràs també que la part interna i externa de les finestres tinguin contacte entre elles, ja que intercala un mal conductor i això fa reduir la transmissió tèrmica i també acústica. En el cas de les finestres d’alumini s’utilitza habitualment un perfil separador que és de poliamida 6.6 i que està reforçat amb fibra de vidre, la qual s’emboteix i permet unir ambdues cares del perfil de l’alumini que conforma les finestres corredisses.

¿Qué es la RPT (Rotura de Puente Térmico) y por qué es tan necesaria en las ventanas correderas en Sant Cugat?

És important que les finestres corredisses comptin amb RPT perquè això permet garantir l’aïllament tèrmic i acústic i, per tant, l’eficiència energètica al màxim nivell, aconseguint molts més avantatges, resistència i durabilitat a les finestres. El trencament de pont tèrmic aportarà molts avantatges a les finestres: Estalvi energètic; Augmenta l’eficiència energètica i redueix l’emissió de CO2 Menys condensació; Quan és una zona freda, la temperatura exterior és tan baixa ia l’interior hi ha humitat relativa una mica elevada es genera condensació als perfils interiors, ja que la temperatura del perfil interior és inferior a la del punt de la rosada. Amb la RPT, però, s’eleva aquesta temperatura superficial del perfil intern de la finestra i això fa aturar l’aparició de condensació. Acabats diferents; Podràs tenir un acabat diferent per a l’interior i per a l’exterior de les finestres corredisses, trobant una gamma de productes que combina diversos materials, per aportar més qualitat a l’interior de les estances, com ara la combinació d’alumini i de fusta. Protocol Kyoto; La RPT a les finestres corredisses us permetrà complir amb el protocol Kyoto i també del nou Codi Tècnic de l’Edificació. El protocol Kyoto compromet els països industrialitzats a reduir i limitar les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×