El trencament de pont tèrmic o RPT està basat en el principi físic de la transmissió, ja que és un sistema que incideix en l’aïllament tèrmic dels perfils de la fusteria d’alumini. Aquest sistema s’aplica a les finestres d’alumini per obtenir el màxim aïllament tèrmic possible i es fa servir a les finestres de vidre aïllant amb marc d’alumini, perquè el doble vidre és un gran aïllant, però l’alumini en un metall conductor, de manera que deixa escapar part de la calor i, a l’hivern, pot generar condensació en els marcs daquest tipus de finestres. És important que les finestres corredisses a tinguin RPT perquè evitaràs la fugida de calories i frigories i evitaràs també que la part interna i externa de les finestres tinguin contacte entre elles, ja que intercala un mal conductor i això fa reduir la transmissió tèrmica i també acústica. En el cas de les finestres d’alumini s’utilitza habitualment un perfil separador que és de poliamida 6.6 i que està reforçat amb fibra de vidre, la qual s’emboteix i permet unir ambdues cares del perfil de l’alumini que conforma les finestres corredisses.

¿Qué es la RPT (Rotura de Puente Térmico) y por qué es tan necesaria en las ventanas correderas en Sant Cugat?

És important que les finestres corredisses comptin amb RPT perquè això permet garantir l’aïllament tèrmic i acústic i, per tant, l’eficiència energètica al màxim nivell, aconseguint molts més avantatges, resistència i durabilitat a les finestres. El trencament de pont tèrmic aportarà molts avantatges a les finestres: Estalvi energètic; Augmenta l’eficiència energètica i redueix l’emissió de CO2 Menys condensació; Quan és una zona freda, la temperatura exterior és tan baixa ia l’interior hi ha humitat relativa una mica elevada es genera condensació als perfils interiors, ja que la temperatura del perfil interior és inferior a la del punt de la rosada. Amb la RPT, però, s’eleva aquesta temperatura superficial del perfil intern de la finestra i això fa aturar l’aparició de condensació. Acabats diferents; Podràs tenir un acabat diferent per a l’interior i per a l’exterior de les finestres corredisses, trobant una gamma de productes que combina diversos materials, per aportar més qualitat a l’interior de les estances, com ara la combinació d’alumini i de fusta. Protocol Kyoto; La RPT a les finestres corredisses us permetrà complir amb el protocol Kyoto i també del nou Codi Tècnic de l’Edificació. El protocol Kyoto compromet els països industrialitzats a reduir i limitar les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

La Rotura de Puente Térmico o RPT está basada en el principio físico de la Transmisión, ya que es un sistema que incide en el aislamiento térmico de los perfiles de la carpintería de aluminio. Este sistema se aplica en las ventanas de aluminio para obtener el máximo aislamiento térmico posible y se emplea en las ventanas de cristal aislante con marco de aluminio, porque el doble cristal es un gran aislante, pero el aluminio en un metal conductor, de modo que deja escapar parte del calor y, en invierno, puede generar condensación en los marcos de este tipo de ventanas.¿Qué es la RPT (Rotura de Puente Térmico) y por qué es tan necesaria en las ventanas correderas en Sant Cugat?

Es importante que las ventanas correderas tengan RPT porque evitarás la fuga de calorías y frigorías y evitarás también que la parte interna y externa de las ventanas tengan contacto entre ellas, ya que intercala un mal conductor y eso hace reducir la transmisión térmica y también acústica. En el caso de las ventanas de aluminio se utiliza habitualmente un perfil que separador que es de poliamida 6.6 y que está reforzado con fibra de vidrio, la cual se embute y permite unir ambas caras del perfil del aluminio que conforma las ventanas correderas.

Es importante que las ventanas correderas cuenten con RPT porque esto permite garantizar el aislamiento térmico y acústico y, por tanto, la eficiencia energética al máximo nivel, consiguiendo muchas más ventajas, resistencia y durabilidad en las ventanas. La rotura de puente térmico aportará muchas ventajas a las ventanas:

  • Ahorro energético; Aumenta la eficiencia energética y reduce la emisión de CO2
  • Menos condensación; Cuando es una zona fría, la temperatura exterior es tan baja y en el interior hay humedad relativa un poco elevada se genera condensación en los perfiles interiores, ya que la temperatura del perfil interior es inferior a la del punto del rocío. Pero con la RPT se eleva esta temperatura superficial del perfil interno de la ventana y eso hace detener la aparición de condensación.
  • Acabados distintos; Podrás tener un acabado distinto para el interior y para el exterior de tus ventanas correderas, encontrando una gama de productos que combina diversos materiales, para aportar una mayor calidad al interior de las estancias, como puede ser la combinación de aluminio y de madera.
  • Protocolo Kyoto; La RPT en las ventanas correderas te permitirá cumplir con el protocolo Kyoto y también del nuevo Código Técnico de la Edificación. El protocolo Kyoto compromete a los países industrializados a reducir y limitar las emisiones de gases de efecto invernadero.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content