Quan la seguretat és una prioritat, instal·lar unes bones reixes de ballesta sol ser una molt bona opció. Són molts els clients que vénen preocupats per la seguretat de casa o negoci, després de ser víctimes de múltiples robatoris. La resposta per part nostra és sempre la mateixa: «Instal·li unes bones reixes de ballesta i dormirà més tranquil…» No són un mètode infal·lible però sí que aporten una seguretat extra que habitualment dissuadeix els lladres.

Per què aconsellem instal·lar Rejas de Ballesta? Sistema molt econòmic en comparació amb altres sistemes de seguretat Tenen la millor ràtio seguretat/preu del mercat Són reixes molt robustes i duradores Es poden posar tant a portes com a finestres S’adapten perfectament ja que es fan a mida Fàcil instal·lació Lliscament sense esforç Alta disponibilitat d’acabats.

Múltiples configuracions disponibles Com ja hem comentat anteriorment, les reixes de ballesta són un sistema molt flexible que s’adapta perfectament a qualsevol situació. Per aconseguir un resultat òptim és convenient configurar correctament l’obertura i la situació dels rodaments.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×