És un tipus de robatori fàcil, ràpid i discret que consisteix a entrar en un pàrquing de veïns i esperar fins que hi hagi poc trànsit de persones. Un cop el pàrquing estigui en calma, el o els lladres ja tenen via lliure per obrir tots els trasters que vulguin i emportar-se del teu traster bicicletes, patins, monopatins, taules de surf, surf de neu o esquís de neu, etc…

Normalment un bombet de porta de traster no té una gran seguretat, amb una senzilla tècnica de trencament de bombí tindrien més que suficient per accedir al pany i obrir la porta en qüestió de segons. Una opció senzilla, econòmica i bona seria instal·lar en aquesta porta un bombí de trencament controlat, la finalitat del qual és trencar per una part del bombet que no dóna accés al pany. Impedint l’obertura fàcil i frustrant el lladre fent-ho canviar d’objectiu.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×