En marxa els ajuts ‘Locals amb energia’

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, engega una nova subvenció econòmica sota el nom de ‘Locals amb energia’. Aquests ajuts estan destinats a inversions que facilitin la sostenibilitat i l’eficiència energètica dels establiments amb activitat econòmica, situats en planta baixa i/o a peu de carrer de Barcelona.

La quantitat de la subvenció es calcularà segons les despeses justificades en el moment de la sol·licitud, fins a un màxim de 3.000 € per a cada local, amb un total de 9.000 € en tres locals independents.

Amb aquest programa es poden deduir despeses com: modificació de les portes d’accés des del carrer, de les finestres i vidres amb la instal·lació de sistemes d’aïllament tèrmic, millora i optimització de l’eficiència energètica de l’enllumenat intern i extern de l’establiment, adquisició de sistemes de regulació i control de temperatura i implementació de sistemes de monitoratge del sistema de consums energètics, entre d’altres aspectes.

La convocatòria s’adreça a les persones (físiques o jurídiques) que siguin titulars d’activitats comercials, de serveis, de restauració i oci nocturn en establiments en planta baixa i/o a peu de carrer de la trama urbana de Barcelona. A més, només seran elegibles les factures emeses des de l’1 d’agost de 2022 fins el 31 d’octubre de 2023.

Consulta tota la informació sobre el programa ‘Locals amb energia’ en aquest enllaç.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content