En aquest article parlarem del augment de seguretat tota mena de portes Instal·lar un pany d’alta seguretat a la porta dota a la porta una gran protecció, ja que aquest impedeix l’entrada de qualsevol delinqüent, podent obtenir més confiança i seguretat evitant una mala estona per a vostè i els seus. Dins de totes les opcions que hi ha per augmentar la seguretat de la porta, recomanem les següents:

Canviar el pany principal per una d’alta seguretat. Al pany existent, instal·lar un bombí o cilindre d’alta seguretat anti bumping. Instal·lació d’un segon pany de seguretat. Instal·lació d’un forrellat de seguretat.

Instal·lació d’un escut protector. Des de la nostra experiència us recomanem un cilindre de gamma alta com el Multlok MT5+Reforçat amb control de còpia de claus.

Li podem instal·lar un escut magnètic com el Disec MG060. Disposa d´un sistema lliscant amb un imant codificat que només es pot copiar amb una targeta personalitzada que ve amb l´escut. Últimament molts clients estan optant per instal·lar-se un pany invisible que s’instal·la a l’interior del domicili i des de l’exterior passa desapercebut ja que no es veu.

Funcionen amb comandament a distància o amb app del mòbil.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×