Instal·lació de panys invisibles

En el Gremi tenim professionals que us instal·len el pany invisible que millor s’adapti a les vostres necessitats, al mercat cada dia hi ha més marques a triar totes elles Invisibles a l’exterior i de vegades l’elecció no és senzilla sense un bon assessorament. La instal·lació d’aquest tipus de panys és senzilla i es pot fer a qualsevol porta de fusta, metall, vidre. Aquests panys tenen un sistema intel·ligent de gestió d’energia: sense necessitat d’alimentació exterior. Comandaments a distància, ús exclusiu per a interiors, cargols inclosos per a muntatge a portes o finestres. Sistema de desbloqueig interior per a casos d’emergència. Disseny robust i de gran durabilitat, la pila avisa abans dacabar-se. Amb aquest pany descansarà més i tindrà més tranquil·litat i seguretat al seu domicili.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut