Seguretat per a comunitats

La seguretat de casa seva comença per la porta de la comunitat, per això tenir ben tancada la porta d’entrada dia i nit és essencial, Des del Gremi de Serrallers us recomanem:

Pany de tancament automàtic el pany quedarà sempre tancat amb clau, es pot obrir des de l’intèrfon, és antipànic complint totes les normatives, si ja disposen de cilindre «euro perfil» no necessitaran canviar les claus. Moll tancaportes adequat Evitarem que pugui quedar oberta per l’aire, ja que no tots els veïns ni visites solen acompanyar la porta fins al tancament correcte. Els tancaportes de gamma alta són termo-estables, la qual cosa vol dir que no es regulen amb els canvis de temperatures, com es tendeix a dir de forma equivocada, ja que com tot, amb el temps ha evolucionat, són tancaportes 100% fiables i per a alt trànsit de persones, és a dir d’alta durada.

• Sistema de clau «incopiable» o electrònica.

Tenint un sistema de clau incopiable, evitarem les còpies no desitjades i podrem deixar la clau tranquil·lament a qualsevol persona sabent que no la pot copiar, amb la clau electrònica tindrem l’afegit que en cas de robatori o pèrdua d’alguna clau, podrem anul·lar l’accés de la clau amb la qual cosa garanteix un estalvi substancial, ja que no caldrà tornar a canviar les claus.

Controlar les obertura des de l’intèrfon Ens trobem que no tots els veïns tenen la precaució de comprovar a qui obren la porta des de l’intèrfon, una de les solucions més eficients a les finques que volen tenir una seguretat més gran, instal·lar un rellotge horari automàtic, que talla l’obertura des del intèrfon en l’horari convenient. En finques on no hi ha veïns durant el dia, es talla l’obertura en horari laboral i col·locant una bústia adaptada a porta no ha d’entrar ningú a l’interior de la finca.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut