Acompanya’ns al Nou Projecte Subvencionat: Diversitat i Empresa

Des del Gremi de Serrallers de Catalunya ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-vos el nou projecte subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball, Diversitat i Empresa,i oferir-vos lapossibilitat de praticipar-hi com a associats.

El programa Diversitat i Empresa neix amb l’objectiu de promoure la sensibilització vers la diversitat, així com l’impuls de l’aplicació de polítiques responsables per part de les pimes, i pensem que, donat el vostre rol rellevant en l’àmbit empresarial, és important comptar amb vosaltres, associats, per acompanyar-nos en el camí cap a la transformació a empreses socialment més diverses i responsables.

Les empreses associades al Gremi de Serrallers de Catalunya podreu accedir al projecte i fer un Pla de Diversitat totalment subvencionat, sense cost, per a laincorporació de persones a la vostra empresa, i dissenyat a mida i segons les necessitats del vostre negoci.

Nomçes haureu d’introduïr al Formulari el Codi del Col·lectiu:GREMISERRALLERS

A més a més, en cas que tingueu previst cobrir una vacant, tindreu accés a un assessorament 100% subvencionat del procés d’intermediació.

Informa’t!

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut