OFERTA DE PRÀCTIQUES SOLDADURA I SERRALLERIA – Fundació Trinijove

Ens complau informar-vos que el Gremi de Serrallers de Catalunya, la Fundació Privada Trinijove i la Fundació La Caixa col·laboren des de fa més de 5 anys en la formació de persones que cerquen feina, oferint formació per a l’ocupació  en soldadura i serralleria.

Des de l’Observatori de l’Economia Solidària volen contactar amb empreses del sector de la soldadura i serralleria per informar-los de l’oferta de pràctiques del projecte “Creant Noves Oportunitats mitjançant la mecànica, la soldadura i la serralleria”, el qual es du a terme des del passat novembre per part del docent Manuel Romera Alonso a una de les instal·lacions de la Fundació Trinijove.

Estan cercant empreses on els seus alumnes puguin realitzar les pràctiques de la formació per posteriorment inserir-se laboralment, es tracta de la realització d’un total de 67,5 hores de pràctiques en una empresa del sector de la soldadura i la serralleria, les quals corresponen a 4,5 hores diàries.

  •  La durada de les pràctiques és des del dilluns 19 de febrer fins al divendres 8 de març.
  • Poden ser tant en horari de matí com de tarda.

És una oportunitat excel·lent per cobrir places vacants o futures places vacants en el nostre sector, ja que durant aquest període de pràctiques, tindreu l’oportunitat de conèixer les persones de manera personal.

Més informació: secretaria@gremiserrallers.com

 

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut