ABASAT, és una empresa dedicada als sistemes de seguretat a Barcelona i la seva àrea metropolitana, porta prestant els seus serveis des de 1975, això és possible gràcies als milers de clients que confien i segueixen confiant amb ells

ABASAT, disposa de serrallers amb taller mòbil a Barcelona i la seva àrea metropolitana, donen servei d’urgència i concertat, pressupostos i assessorament sense compromís, les seves unitats mòbils estan dotades amb materials d’última generació que podran ajudar-lo en la seva necessitat.

Reparen e instal·len totes les marques de panys i portes: FICHET, SIDESE, ARC, TESA, EZCURRA, etc., garantint tots els seus treballs.Realitzen també canvis de claus, ensinistrament, cilindres.

El seu major patrimoni és l’alta qualificació del seu grup humà i el seu compromís per la feina ben feta, estem orgullosos de l’equip que han format.
No dubti en trucar-los al 934 902 995 i l’assessorarant sense cap Compromís.

També els conviden a visitar el seu local situat al Comandant Benítez 35, BARCELONA (BARCELONA) C.P. 08028, on podrà veure tots els seus productes. Tenen àmplia varietat d’estoc en portes blindades i un dels seus especialistes en l’assessorarà personalment en la seva consulta.