ALUM-FACTORY, emergeix amb la intenció de consolidar l’apartat de SERVEI i ATENCIÓ AL CLIENT, mitjançant un tracte clar, seriós i personalitzat, fent servir les darreres tecnologies. Realitzen sense compromís per la seva part, un complet estudi pressupost de qualsevol dels productes que li ofereix des de ALUM-FACTORY. Una mostra dels quals trobarà en aquesta WEB, que el convidem a visitar.
Disposen d’una exposició a Terrassa on trobarà gran varietat de productes punters de primera qualitat. Realitzen campanyes de informació dels productes de temporada i les darreres novetats. La seva experiència en el sector de metalisteria, cristalleria i fusteria d’alumini des de l’any 1991, els precedeix, essent la garantia de confiança i tranquil·litat pels seus clients.

Des de l’equip d’ALUM-FACTORY, volen agrair el gran suport rebut per part dels seus col·laboradors i proveïdors, totalment necessari per aconseguir, dia a dia, la nostra meta d’oferir el millor servei a tots els clients que confien en el seu saber fer.