Alumini Parres és una fusteria d’alumini situada a Barcelona, dedicada a la fabricació i instal·lació de finestres, portes, persianes, mampares, mosquiteres, reixes i sostres d’alumini.

A la seva web podrà trobar els diferents models de productes de què disposen, així com informació sobre les qualitats d’aquests en el seu apartat Qualitats.

Podrà sol·licitar un pressupost gratuït des del seu apartat Pressupost o contactar amb ells aquí, es posaran en contacte amb vostè el més aviat possible

Fusteria Alumini Parres els ofereix una gran varietat de productes, així com un experimentat equip de professionals que en cada moment sabran assessorar i oferir-li la millor solució a les seves necessitats.

La seva varietat de productes és àmplia i molt estudiada, aconseguint així que els  clients trobin la solució apropiada en cada cas. Aquí trobareu tota la informació necessària sobre perfileria d’alumini, els seus acabats superficials així com la seva possible mecanització.

Les exigències actuals del mercat tant nacional com internacional, imposen el més alt nivell de qualitat.

Els rigorosos controls asseguren la qualitat total en cadascuna de les fases dels diferents processos productius, obtenint així un producte acabat que cobreix les seves necessitats.

Per a ells cada client és únic així com les seves necessitats, per aquest motiu van estudiar cada cas a fons per obtenir així un producte final que cobreixi al 100% les exigències dels seus clients.