Si tens un problema amb el pany o porta del teu habitatge, no desesperis, contacta amb Ariete Serrallers, els teus serrallers d’urgència a Barcelona, i tindràs una solució ràpida i eficaç sempre disponible per a tu.
En Ariete Serrallers porten més de 20 anys oferint uns serveis de serralleria molt econòmics i de la màxima qualitat. Estan a la teva disposició les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any perquè sempre puguis comptar amb ells davant de qualsevol imprevist que sorgeix en aquest terreny. A més son experts persianistes i s’ encarreguen de la instal•lació i reparació de tot tipus d’automatismes a l’àrea metropolitana de Barcelona i els seus voltants. Confia en les seves prestacions i no et penediràs!
Instal•len i reparen tota classe de portes i panys. A més aprofiten les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per donar-te el millor servei i, per això, disposen de servei d’obertura de portes via wifi i bluetooth. Tens problemes amb la clau d’una caixa forta? Has perdut les claus del teu vehicle i no tens manera d’obrir-lo? Truca’ls i un tècnic acudirà ràpidament a la teva ajuda.
En l’àmbit de les persianes i els automatismes tindràs la tranquil·litat que necessites. Aposta per ells i estaràs en mans d’autèntics persianistes que s’ocuparan de múltiples treballs. Instal•len i reparen motors de persianes així com tot tipus de portes automàtiques: basculants, corredisses, de garatge, reixes de ballesta per a comerços, etc.
Busques un professional de les reparacions? Ariete Serrallers no hi ha pany ni automatisme que se’ns resisteixi però, també, podem ajudar-te en la realització de petits treballs de reformes o reparacions: avaries d’electricitat, fontaneria, etc. No trobaràs assistència més completa que la seva.