AUTOMATISMES FOR, SA, fundada el 1984, neix de les inquietuds d’un grup de professionals amb un alt bagatge i èxit en el sector de la fabricació de portes industrials i residencials, amb un objectiu molt definit: aconseguir una especialització exclusiva en el món de els automatismes per oferir el millor Servei.

Generen tot tipus de solucions en automatismes i controls d’accés, per a tancaments industrials i residencials.

La seva producció és personalitzada, oberta a la innovació i de la contínua evolució i millora de la nostra àmplia gamma.

Com a valor afegit: l’assessorament professional i personalitzat amb el qual donen suport als nostres clients en la consecució dels seus objectius.

Estant compromesos a generar el total entusiasme del client per la nostra marca i la total satisfacció amb el producte i els serveis que prestem, actuant en tot moment amb integritat, oferint productes competitius d’alta qualitat.

Compten amb un excel·lent equip humà, implicat en la missió i visió de l’empresa. Formats contínuament, tant en aptituds com a actituds, estem tots involucrats en un projecte de continuïtat, per ser líders professionals treballant en la millora contínua de la creativitat productiva per complir amb les expectatives de tots els clients.