SON UNA EMPRESA ESPECIALITZADA EN LA FABRICACIÓ i instal·lació de portes DE SEGURETAT, CAIXES FORTES, PANYS I CONTROL D’ACCESSOS. Compten amb la més àmplia gamma de productes i acabats acuradament seleccionats d’entre les millors marques de mercat, on segur que podrà trobar una solució que s’ajusti a les seves necessitats.

Bucofi Grup, S.L. empresa especialitzada en Bústies i Caixes Fortes, va ser creada el setembre de 2005, fruit de la fusió de dues empreses líders de Catalunya en el seu sector: Exclusives Figueres i Busties Columbia. La primera, Exclusives Figueres, fundada el 1978 per D. Francisco Figueras, que va convertir una idea de negoci fins a aquest moment inexistent (botiga especialitzada únicament en Bústies i Caixes Fortes), en èxit. La segona, Bústies Columbia, es va fundar una mica més tard, 1990, i va arribar a consolidar-se com l’empresa d’Espanya que més bústies venia. Les seus de les dues empreses, ubicades als carrers Rocafort i Entença, respectivament, van ser substituïdes per la seu principal al Carrer de la Marina, en ple centre de Barcelona, ​​i amb totes les instal·lacions necessàries per al desenvolupament de l’activitat: més de 250 m2 d’exposició i oficines, i 600 m2 de magatzem. Les primeres webs de Bucofi Grup es van llançar en 2006 amb la idea de traslladar a la xarxa tota l’experiència acumulada i per tal de donar el millor servei possible a tots els clients. Es van crear dos llocs per separar cada línea de producte: un de bústies, www.bucofigrup.com, i un altre de caixes fortes, www.cajas-fuertes.com.

DES DEL PRINCIPI, A LES SEVES BOTIGUES I EN ELS SEUS LLOCS WEB, EL SEU OBJECTIU HA ESTAT OFERIR PRODUCTES DE MARQUES LÍDERS DE SEGURETAT I, AL MATEIX TEMPS, PROPORCIONAR un acurat servei AL CLIENT.