Portes CABMA és una empresa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de portes de seguretat per a habitatges. Els materials que utilitzem en la construcció de les nostres portes de seguretat són sempre de primera qualitat. Compten amb els sistemes de producció més avançats i hem desenvolupat alguns models específics de portes de seguretat de resistència a la efracció de classe 3, amb òptims acabats. Continuen invertint en recerca i innovació per seguir millorant i ampliant els seus productes.

L’empresa va ser fundada el 1999 a Íscar (Valladolid), per un equip de professionals experimentats dels sectors de la siderúrgia i de la fusta. El projecte es va anar preparant durant diversos anys, amb detallats estudis i anàlisis de mercat i amb les experiències de treball aportades per directius i operaris de tres generacions, d’aquests dos sectors d’activitat.

RAONS PER TRIAR PORTES CABMA

Les PORTES CABMA són de fabricació espanyola, on el client decideix quin model de porta s’adapta a les seves necessitats de disseny, estil de vida i seguretat.

Com a fabricants, es dirigeixen principalment a distribuïdors i instal·ladors. Els que treballen amb ells poden avalar que la prioritat de CABMA és comptar amb clients satisfets i que posem tot l’esforç personal i professional per a oferir-los una porta segura, fiable i de fàcil instal·lació.

En ser fabricants, poden atendre també comandes a mesura que necessitin els seus clients en casos determinats.