Serralleria Alonso és un negoci familiar format per un equip de professionals serrallers amb àmplia experiència en el sector. Oferixen un tracte totalment proper i familiar, un servei ràpid i eficaç i els millors preus del mercat.

Quan es tracta de serralleria l’aconsellable és no fiar-se de desconeguts i posar-se en mà de treballadors experimentats i de confiança. Tots els seus tècnics disposen de la formació necessària per fer front a qualsevol instal·lació, avaria o reparació amb total seguretat. A més, es regeixen per un exhaustiu codi ètic que diferencia els veritables professionals dels intrusos que existeixen en el sector per donar-te plenes garanties. El seu objectiu consisteix a aconseguir que tots els seus clients quedin satisfets amb el seu treball, ja que entenen que és aquesta la seva millor promoció.

Realitzen tot tipus de treballs d’obertura de portes d’interior i exterior, canvis de pany o bombins de totes les marques i duplicat de claus de qualsevol tipus. També realitzen instal·lacions de portes blindades i motors de persianes domèstiques, portes industrials i qualsevol dispositiu de seguretat. Substitueixen i reparen molls automàtics de portes i portals així com qualsevol classe de tancament.

Estan especialitzats en tots els models de pany que existeixen avui dia: simples especials i de seguretat. A més de la seva instal·lació s’ ocupem de la seva arranjament en cas d’avaria o deteriorament. Fan una valoració inicial, t’aconsellen quina és la millor solució i elaborem un pressupost ajustat a cada cas.

Treballen a tota l’àrea metropolitana de Barcelona i rodalies. Donen suport a comunitats i empreses i assistència a companyies asseguradores.

Contacta amb ells i demana més informació sobre els seus serveis. Atenem urgències les 24 hores del dia.