Serralleria BCN està ubicada a Barcelona i aquesta composta per serrallers experts en els quals pot confiar la seguretat del seu habitatge, negoci o local. Portem més de 10 anys prestant serveis de serralleria per a instal·lació, reparació i substitució de panys de seguretat i panys especials. La nostra serralleria té eines i experiència que ens permeten brindar-li un servei àgil, oportú i a un preu assequible.
A més, el seu equip està compost per tècnics de serralleria i tancaments amb un gran compromís ètic i disposats per oferir-li un servei oportú, eficient i econòmic per la seva relació qualitat-preu.
Els seus serrallers realitzen:
Serveis d’URGÈNCIA i NO URGÈNCIA amb solució immediata,
Obertures de tot tipus,
Instal·lació i reparació de tot tipus de panys,
Instal·lació de reixes i persianes i portes blindades,
Canvi de claus mitjançant substitució de bombí o bombí, gorges, pompa, …

Contacti amb ells per ajudar a solucionar les seves necessitats d’instal·lació, canvi o reparació de panys o per enviar-li a un tècnic a qualsevol punt de Barcelona i la seva àrea metropolitana quan ho necessiti.

 

CERRAJERIA BCN – SERVICIO 24 HORAS – LLAMENOS AL 659 536 536

¡Bienvenidos!En Cerrajeria BCN encontrará un servicio confiable de cerrajeria a precios justos en Barcelona y su área metropolitana. Empleamos componentes de calidad, de marcas reconocidas disponibles en el mercado nacional e internacional.Nuestros cerrajeros en Barcelona encuentran soluciones para cambiar o reforzar cerraduras, abrir cerraduras, abrir puertas y ventanas, instalación y activación de alarmas, instalación de puertas y portones, instalación, mantenimiento y reparación de persianas domésticas y persianas metálicas de local, motores para persiana y todo lo que necesite para garantizar la seguridad de su casa, oficina o local.Hacemos aperturas y reparación, sustitución e instalación de cerraduras, bombillos, caja fuertes y alta seguridad, persianas metalicas enrollables de local comercial, motores de persiana, candados, rejas fijas y de ballesta, puertas basculantes para toda Barcelona.Conozca más sobre nuestros servicios de cerrajeria en nuestro sitio web y no dude en contactarnos para ayudarle a solucionar sus necesidades de instalación, cambio o reparación de cerraduras y cierres en general. Le enviaremos sin compromiso un miembro de la cerrajeria a cualquier punto de Barcelona.Leer más: http://www.cerrajeriabcn.com/

Publicada por Cerrajeria Bcn en Lunes, 13 de agosto de 2012