Amb més de 20 anys en la professió i com a membres del Gremi de Serralers de Catalunya, Manyeria El Maño s’ha guanyat la confiança de veïns, comunitats i empreses a Barcelona i als municipis de la província.

Son serrallers 24 hores i estan al seu servei 24 hores al dia, 365 dies a l’any per realitzar obertures de panys sense trencar, canvis de panys i barrets forts de qualsevol marca o model, instal·lar i reparar persianes metàl·liques, motors de persiana, reixes de ballesta , obertura i reparació de caixes fortes, portes de seguretat i portes especials, portes blindades, portes tallafocs, portes de garatge, cancel·leu, i tot tipus de treballs en ferro, soldadura o forja.

A causa de la seva llarga trajectòria professional s’ han guanyat la confiança d’importants companyies asseguradores com Mapfre, que els confia les reparacions i treballs de serralleria dels seus assegurats.

Quan necessiti un manyà amb llarga experiència o serveis de serralleria professionals, ja sap a qui trucar. Serralleria El Maño, els serrallers de confiança a Barcelona i Província.