Son una empresa de serrallers urgent 24 hores amb més de 15 anys d’experiència en el sector i realitzen serveis de serralleria a tot Barcelona i rodalies, els seus tècnics estan especialitzats en tot tipus de serveis de serralleria urgent com obertures de tot tipus de panys, barrets forts i portes a més d’instal·lacions noves. També saben reparar i treballant amb persianes metàl·liques, portes basculants, reixes de ballesta, portes de garatge, etc.

No només ofereixen un servei urgent professional i de qualitat, també oferim als seus clients la possibilitat de demanar pressupost gratuït i sense compromís.

Realitzen tot tipus d’obertures, portes de casa, portes d’interior, portes metàl·liques, persianes metàl·liques, cotxes, caixes fortes, etc. Son experts en obertures sense trencament utilitzant diversos sistemes d’obertura com el ganzuado o el bumping per evitar majors costos innecessaris als seus clients.

Treballen 24 hores al dia 365 dies a l’any, van realitzar serveis nocturns tant en obertures com en canvis i instal·lacions noves, els seus serrallers porten a sobre tot el material necessari per a resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir en el moment, evitant així que els seus clients perdin temps innecessari en l’anada i tornada al taller per acabar el servei.