Son una empresa especialitzada en la reparació i obertura de panys, portes i caixes fortes a Barcelona. Ofereixen solucions immediates de serralleria i, per això, comptem amb un servei de serrallers 24 hores del dia. Per a ells és molt important la seguretat dels seus clients, raó per la qual han dissenyat un extens catàleg de serveis pensats per atendre qualsevol tipus d’incidència relacionada amb la serralleria.

A Serrallers de Guàrdia dirigeixen els seus serveis de serrallers a Barcelona i localitats veïnes. La filosofia corporativa està basada en principis d’eficiència i qualitat, mostra d’això són els professionals que integren la seva plantilla. Treballen amb primeres marques per a garantir excel·lents resultats en l’obertura de portes, reparació de portes, fusteria d’alumini, etc.

Tenen com a objectiu primordial satisfer les necessitats dels clients a través d’un servei ràpid i econòmic. Atenen qualsevol tipus de problema tant urgent com no urgent en l’àmbit de la serralleria.

Presten serveis de reparació de portes d’alumini, reixes per a finestres, reparació de persianes a Barcelona i un ampli ventall de possibilitats per a locals comercials, empreses o simplement per a la llar.