Son una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència.

La seva missió és oferir un servei integral de reformes i instal·lacions que permet adaptar-se a les necessitats de cada client, acompanyant des de la creació fins a l’execució del projecte.

A Clima Difusió s’esforçen cada dia per donar als seus clients un servei de qualitat, organitzat i especialitzat, que els permet coordinar de la manera més eficient tots els treballs a realitzar en una obra, reforma o instal·lació.

Posen a la seva disposició el millor equip tècnic per dur a terme qualsevol projecte de reforma al seu pis, edifici, local comercial o indústria. Col·laboren amb arquitectes de la seva confiança i disposem d’un equip d’interiorisme, per aprofitar millor els espais i treure el màxim partit a les tendències, innovació i creativitat.

A Clima Difusió tenen una àmplia experiència en tot tipus d’instal·lacions que els permet adaptar-se tant a les necessitats com al pressupost dels seus clients.

Ofereixen un servei de reformes integrals perquè els seus clients no hagin de recórrer a diferents especialistes del sector per dur a terme un projecte a casa, comerç o indústria.