Empresa amb taller propi situat a l’Hospitalet de Llobregat,dedicada les construccions metàl · liques tant en ferro comacer inoxidable, compten amb una plantilla de professionals avalats per anys d’experiència en el sector i la maquinària necessària per a la fabricació de tot tipus portes metàl · liques.

Treball segons plànol i necessitat de client, fent i donant pressupostos sense compromís, assessorament professional per així oferir el producte més adequat tant en seguretat,funcionalitat com en disseny.

Germans Marti, S.L. es va fundar l’any 1990 amb els següents valors: L’excel·lència, professionalitat, lideratge, compromís, rigor i transparència, que és el que els caracteritza. D’aquesta forma la seva meta és donar qualitat als productes i eficàcia en els serveis.

La seva principal activitat és la fabricació i instal·lació d’estructures metàl·liques, tant en ferro com en acer inoxidable, des de portes (Basculants, batents, corredisses etc …), reixes, arquetes, escales, baranes, estructura pesada en general, marquesines, etc …

Els avalen 27 anys d’experiència en el sector com Germans Martí, S.L., estant sempre a la seva disposició per oferir els seus millors serveis en base a les seves necessitats.

La seva àrea de domini és Barcelona i província.