SOLDVIAN, és una empresa familiar dedicada al metall: serralleria, estructures metàl·liques, escales, portes i tanques, tot això treballat en ferro, acer corten, i acer inoxidable, amb acabats en galvanitzat, zincat i pintura en pols d’alta resistència.

Fundada el 1989, Construccions metàl·liques Soldvian, es dedica a la fabricació i muntatge de serralleria i d’estructures metàl·liques, i amb el pas dels anys, i les exigències dels clients, fan que ampliï el seu àmbit de treball introduint l’acer inoxidable i últimament els tancats i tancaments perimetrals.

En l’actualitat, podem dir que Soldvian, s’ha proveït d’un bon equip de professionals per a satisfer les necessitats dels seus clients.

Construccions Metàl·liques SOLDVIAN, està preparada per atendre les demandes d’estudis d’arquitectura, constructors, ajuntaments i estaments oficials, clubs d’esport, promotors i al particular, que precisin de la nostra col·laboració.

Situada a Terrassa, amb 800m2 de taller, amb la maquinària necessària i soldadors homologats, Soldvian podrà satisfer les seves necessitats a tot Catalunya.

La feina ben feta, i la resposta dels nostres clients ens avalen. Construccions Baldó, Mútua Terrassa, F. Closa Alegret, Sacyr, Alstom, Solius, Consorci Zona Franca, Nuñez i Navarro, La Clau, amb obres de prestigi a El Parlament de Catalunya, Museu Picasso, Museu Marítim, biblioteca Can Saladrigues, Museu Egipci , Museu de la Ciència, edifici Maternitat i privada de Mútua Terrassa, Vapor Gran, diferents edificis residencials, industrials, i habitatge unifamiliar.