DALMALUM ALUMINIS és una empresa familiar dedicada des de gairebé 30 anys a la fusteria d’alumini amb seu a Barcelona i Girona.

Té tots els certificats professionals adequades i aquesta destacada com instal·ladora Expert Somfy en tot el que és motors i automatismes per a la llar.

Sempre porten el millor compromís amb els seus clients i les nombroses obres realitzades amb èxit són les seves millors referències.

DALMALUM ALUMINIS OFEREIX PRODUCTES DE FABRICACIÓ PRÒPIA EN QUÈ TREBALLEM PER AVANÇAR EN ELS NOUS SISTEMES TECNOLÒGICS I ACONSEGUIR UN PRODUCTE DECORATIU I AÏLLANT PER A L’ESTALVI DE LA SEVA LLAR.

ENTREGUEN PRESSUPOSTOS SENSE COMPROMISOS. NO DUBTI EN POSAR-SE EN CONTACTE AMB ELLS.

Dalmalum Aluminis son una empresa especialista en fusteria alumini, construccions en alumini i tot tipus de solucions en aquest material, els nostres anys d’experiència fan que realitzen treballs a mida molt exclusius, que ofereixen un aspecte diferencial en la decoració del seu habitatge, no es ceñeixen  als tradicionals materials que s’utilitzen en la fusteria d’alumini.

A l’hora de realitzar el nostre treball consideren plenament la decoració del lloc on van a procedir a plasmar la instal·lació, procurant realitzar construccions que compaginin plenament amb l’entorn on es van a situar, intentant respectar especialment l’arquitectura del lloc. Posen a disposició dels seus clients projectes diferenciats de l’alumini tradicional. Realitzen moltes instal·lacions a l’Eixample de Barcelona, ​​precisament per la seva capacitat de respectar l’entorn arquitectònic, a més d’estar especialitzats en estructures d’alumini és per a cases, amb elements de tanca i estructures externes d’alumini.