A DESOVAL ALUMiNIO

Fabriquen peces específiques industrials Peces específiques per a indústria, ja sigui en alumini, ferro o acer inoxidable. Disposen de cisalla, plegadora, maduixa, torn, etc … per realitzar peces a mida.

El futur està en l’alumini soldat i lacat. Oblideu-vos de l’manteniment de corrosió. És igual de resistent que la forja i sense oxidació. De vegades el ferro i galvanitzat signifiquen òxid. L’alumini ensamblat és sinònim de debilitat, però amb ell pot oblidar-se de tots aquests problemes. Els seus avantatges enfront de el ferro són diverses: lacats a el forn de gran qualitat, més lleugeresa, gran qualitat en els acabats, més durabilitat, mínim manteniment …

Per què Alumini Soldat? El Alumini Soldat té una consistència molt superior a un altre tipus d’alumini i és més lleuger i molt resistent a la corrosió. La tècnica de la soldadura enfront de les cancel·leu acoblades tenen la virtut de no patir el pas de el temps amb desajustos propis de l’acoblament. D’altra banda el lacat especial d’aquestes cancel·leu fan juntament amb el seu major lleugeresa que aquestes portes tinguin un mínim manteniment ja que no tenen l’inconvenient de l’òxid i la corrosió.