La societat EUROTRAMEX S.A, va ser fundada l’any 1991 gràcies a la llarga experiència en el sector dels socis de la mateixa. Els quals es van formar durant més de 30 anys en el treball i elaboració de les diverses modalitats de reixetes. Amb el temps EUROTRAMEX S.A, ha anat consolidant en el mercat fins a arribar actualment a ser una de les principals empreses de fabricació de reixetes d’Espanya, és a més exportadora a nivell europeu.

Els començaments van ser en una nau industrial de lloguer per passar el 1998 a ocupar unes instal·lacions en una propietat, més adequada per poder satisfer els requisits dels clients.

Disposen d’una maquinària, una tecnologia i una gestió de l’empresa amb l’objectiu d’estar sempre en millora contínua.

Actualment porten a terme una Gestió de qualitat actualitzada a la Norma UNE EN ISO 9001: 2000.

Es dediquen a la fabricació i comercialització de tot tipus de reixetes (membres del Gremi de Serraters de Catalunya) “tramex” en electrofundido i en manual premsat-soldat tant en acer comú com en acer inoxidable, així com de reixetes de polièster reforçades amb fibra de vidre.

Esmentem per exemple: reixetes, canalons, escocells, escales en tramex (esglaons), tanques, cèrcols, reixetes tipus persiana, desenvolupaments de plans i distribucions (gràcies al nostre equip tècnic), passarel·les de seguretat, reixetes de polièster, ampli nombre de mesures i quantitats en estoc.

Actualment tenen representació a la zona de Galícia, Castella Lleó, Extremadura, Andalusia, Castella la Manxa, Catalunya, Madrid, Llevant, zona nord, França, i tenim en procés Balears i Canàries.