FERRUM és una empresa de metal·listeria especialitzada en la manipulació del ferro, l’acer inoxidable, l’acer galvanitzat, l’alumini, el llautó i el vidre per al manteniment d’hotels i aparthotels de gamma superior i amb una clara voluntat de continuar creixent en sectors com el de la construcció, la decoració i l’interiorisme.

La prioritat de FERRUM i de tot l’equip de professionals que en formen part és la qualitat del servei i el tracte personalitzat i directe amb els nostres clients amb l’objectiu de respondre amb celeritat i precisió a les seves demandes. L’experiència de FERRUM es basa en una llarga trajectòria professional que ha fet possible que diferents hotels de gamma superior confiïn amb ells

La projecció de futur de  i la seva voluntat decidida de continuar creixent i ampliant els nostres serveis i línies de negoci els ha portat a iniciar nous projectes amb optimisme i decisió. Iniciatives dissenyades per donar resposta de forma permanent a les necessitats dels seus clients. Son una empresa amb vocació de creixement i compromesa amb els nous desafiaments i oportunitats.

FERRUM també disposa de la credencial d’empresa responsable del Gremi de Serrallers de Catalunya.