Forja Barna es va fundar l’any 1996 a Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i des de llavors s’ha dedicat a la fabricació d’estructures i construccions de ferro, coure i llautó a mida. Àngel Luís Perales, soldador i forjador d’ofici amb llargs anys d’experiència, va iniciar la seva activitat en un local industrial del carrer Xipreret, una de les més emblemàtiques del centre de la ciutat.

El taller, juntament amb la botiga de mobles creada al portal veí (Forja Mobel), ofereixen una gran varietat de productes al client, que només trobarà peces artesanals, 100% dissenyades i elaborades per encàrrec, sota ordres del consumidor. En Forja Barna, cada peça és única.

Entre els seus serveis més comuns es troben:

• Disseny i fabricació de portes de comunitat, incloent serralleria i manteniment de totes les nostres instal·lacions: portes, panys …

• També dissenyen i fabriquen portes de garatge, jardí, locals, etc.

• Disseny, fabricació i muntatge de balcons, baranes, tancaments, murs, etc ..

• Restauració d’elements metàl·lics en façanes.

• Disseny i fabricació de forja artesanal decorativa, tant interior (capçals, passamans d’escales, taules, cadires, etc ..), com exterior (pèrgoles, gandules, mobiliari, elements per a jardí, etc ..)

Sent un dels pocs tallers de forja artesanal i serralleria que hi ha al centre, s’ha consolidat al veïnat com una empresa professional, de qualitat, i molt propera a la seva fidel clientela.