Empresa especialitzada en la fabricació i instal·lació de portes automàtiques residencials. La seva experiència de més de 25 anys en el mercat i la nostra àmplia gamma de productes ens permeten treballar dia a dia per satisfer les necessitats dels seus clients en cada cas.

Son especialistes en portes basculants, però també treballen amb portes batents i corredisses. Totes les seves portes com els seus automatismes incorporen la seguretat i la qualitat seguint la normativa d’homologació actual.

Graells S.L col·labora amb constructores i arquitectes elaborant les propostes més idònies de solucions de tancaments metàl·lics i de fusta. Desenvolupant una àmplia gamma de solucions que permeten millorar les condicions estètiques i constructives de les portes i assegurar la seva durabilitat amb el pas del temps.

El manteniment i reparacions, com altres serveis, és un altre punt fort de la seva empresa. Disposen dels millors tècnics per solucionar qualsevol incidència o imprevist amb la major rapidesa possible.