Fusteria d’Alumini Germans Almansa data els seus inicis el 1976, data en què el seu fundador, Rafael Almansa, comença el seu camí com a fabricant de tancaments d’alumini, al districte de Nou Barris de Barcelona.

El mercat de la rehabilitació començava a donar els seus primers passos, i un elevat nombre de consumidors volien instal·lar a casa tancaments que li garantissin qualitat i confort. És aquest buit de mercat què, Rafael Almansa, aprofita per fundar Fusteria d’Alumini de Germans Almansa.

El seu afany de superació i el seu esperit emprenedor, li proporcionen un increment d’activitat que dóna lloc a l’obertura de noves botigues, el que fa possible que la marca Germans Almansa es doni a conèixer en diferents punts de la província de Barcelona.

Aquest augment de l’activitat també requereix que es produeixin 05:00 trasllats en els anys següents (entre aquests canvis els més destacats són al carrer Pare Manyanet i al Polígon de la Ferreria), fins que al febrer de 2008 la fàbrica i les oficines centrals de l’empresa s’ubiquen a les noves instal·lacions del Polígon de Can Milans a Montcada i Reixach (Barcelona).

La seva màxima és oferir una àmplia gamma d’articles d’alta qualitat, acompanyada d’una atenció personalitzada i un acurat tracte, el que ens permet superar l’estàndard de qualitat de molts fabricants, distribuïdors i instal·ladors d’aquest tipus de tancaments.

A més, el fet centrar-nos en una mateixa àrea de negoci, ens permet investigar constantment, aportant als nostres productes les més avançades tecnologies.

Germans Almansa és, en l’actualitat, el nom d’una marca que gestiona una xarxa comercial dedicada a la venda i instal·lació de portes, finestres i tot tipus de tancaments d’alumini, utilitzant materials que garanteixen un producte de qualitat.