El 1986 es va fundar Hörmann Espanya com un distribuïdor / importador. Des de l’any 2000 Hörmann ocupa com Delegació nacional les instal·lacions de Terrassa (Barcelona), amb 2.700 m² de magatzem, 300 m² d’oficines i més de 200 m² d’exposició (Terrassa i Madrid).

A Terrassa i diverses oficines comercials a tot el territori nacional, més de 30 persones qualificades presten el seu servei al mercat.

A més, més de 200 distribuïdors especialitzats atenen les necessitats tant de la nostra clientela particular com la de l’àmbit industrial i de comerç.

El Grup Hörmann és el proveïdor líder de portes a Europa. Des de la seva fundació el 1935 Hörmann ha produït i subministrat més de 15 milions de portes a tot el món. En 27 fàbriques especialitzades a Europa, Amèrica del Nord i Àsia els més de 6.000 empleats desenvolupen i produeixen portes, cèrcols i automatismes d’alta qualitat per a immobles privats i comercials. La seu central del Grup Hörmann és la petita ciutat de Steinhagen a Alemanya. L’empresa familiar té en l’actualitat unes vendes anuals de més de 1000 milions d’euros. Hörmann compta amb més de 100 punts de venda propis en més de 40 països i està representada a través de distribuïdors en més de 50 països addicionals.